Tweedaagse Masterclass 'Bouwen aan een klimaatadaptieve gezonde stad' - KAN bouwen

Tweedaagse Masterclass ‘Bouwen aan een klimaatadaptieve gezonde stad’

De functies van de natuur die voor menselijk welzijn onontbeerlijk zijn, worden ecosysteemdiensten genoemd. Ecosysteemdiensten bieden voor bijna elk stedelijk milieuprobleem een oplossing. Soms volledig en soms gedeeltelijk. Bovendien zijn planten multitaskers. Een biotoop of ecosysteem biedt voor meerdere problemen een oplossing, waardoor met een enkele investering meerdere baten behaald kunnen worden.

De masterclass ‘Ecosysteemdiensten Stad’ is bedoeld voor alle bouwprofessionals, ontwikkelaars, overheden, woningcorporaties, architecten of aannemers die klimaatadaptatie in hun projecten willen integreren. Klimaatadaptatie wordt vaak nog empirisch toegepast, ondanks dat de regelgeving steeds meer op gekwantificeerde toepassingen aanstuurt. Deze masterclass biedt concrete handvaten voor het kwantificeren van het probleem en het toepassen van de juiste oplossing.

De masterclass bestaat uit twee dagen waar verschillende specialisten het gehele proces beetpakken: van onderzoek en probleemanalyse tot concrete maatregelen en het belang van goed onderhoud.

Datum: Maandag 4 november 2024
Tijd: 09.30 – 16.00/16.30 uur
Locatie: The Green Village in Delft

Datum: Dinsdag 19 november 2024
Tijd: 09.30 – 16.00/16.30 uur
Locatie: The Green House in Utrecht

Kosten
De kosten voor de tweedaagse masterclass bedragen € 1450,- excl. BTW.
Let op: er kunnen maximaal 25 personen deelnemen aan de masterclass.

Meer informatie en aanmelden

De site www.ecosysteem-diensten.nl is tot stand gekomen met de ondersteuning van TU Delft, Faculteit Civiele Techniek en Geowetenschappen, afdeling Materialen en Milieu.